FAMILIEHUIS DANIEL DEN HOED

Bouw mee aan het nieuwe familiehuis!

In het Familiehuis Daniel den Hoed logeren familieleden van kankerpatiënten dichtbij het ziekenhuis. Hierdoor kunnen mensen zoveel mogelijk samen zijn in een spannende en emotionele periode van ziekte en behandeling.

De opbrengst van Zing je Schor! komt 100% ten goede aan de bouw van een nieuw en groter Familiehuis dat in 2020 dichtbij het nieuwe Erasmus MC Kanker Instituut wordt geopend.

Het Familiehuis Daniel den Hoed ontvangt geen financiering vanuit overheden of het ziekenhuis en is dus afhankelijk van donateurs om het nieuwe huis te kunnen bouwen.

Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder jou!

Veel Gestelde vragen

Ik wil optreden. Wat moet ik doen?

Leuk dat je wilt meedoen!  Heb je al een popsong in gedachten? Laat ons onderstaande weten via info@zingjeschor.nl:

·      Wie je bent
·      Hoe we je kunnen bereiken (postadres, telefoonnummer, e-mailadres)
·      Welke song je wilt zingen op 31 januari.

Je ontvangt van ons een bevestiging en promotiemateriaal waarmee je jouw optreden bekend kunt maken onder familie, vrienden en relaties. Zij kunnen via deze site een bod uitbrengen op jouw optreden. Wanneer er minimaal € 1000 is geboden op jou én als jouw optreden behoort tot de ‘artiesten’ met de hoogste opbrengst,
sta je op 31 januari ook echt op het podium en mag je samen met Het Groot Niet Te Vermijden optreden. Hoe gaaf is dat!

Hoe werkt de veiling?

Er wordt ‘geveild’ via het Amerikaanse systeem: iedere bieder draagt een steentje bij waarmee het totaalbedrag wordt verhoogd. Het doel is om per optreden een minimaal bedrag van € 1000 te bereiken. Hoe hoger het totaalbedrag, hoe groter de kans dat de betreffende ‘artiest’ op het podium staat.

Voorbeeld: Jij wilt Sander de Kramer zien optreden en biedt daarvoor € 500. Iemand anders biedt daarna € 500 waarmee het totaal op € 1.000 komt. Jullie betalen beiden het geboden bedrag van € 500.

Wanneer weet ik of ik mee kan doen?

‘Artiesten’ worden ruim tevoren geïnformeerd.

Hoe kunnen mensen een bod op mij uitbrengen?

Dat kan via deze site. Probeer met behulp van het promotiemateriaal dat wij ter beschikking stellen zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren om een bod uit te brengen.

Ik wil niet op het podium staan, maar de artiesten wel toejuichen in de zaal.

Dat is geweldig want de artiesten rekenen op een enthousiast publiek dat zich schor (mee)zingt die avond. Meld je aan via deze link. Toegang bedraagt € 100 p.p.

Daarnaast mag je natuurlijk altijd een bod uitbrengen op je favoriete artiest.

Ik ben verhinderd op 31 januari maar wil wel bijdragen aan het Familiehuis. Hoe?

Het Familiehuis is een stichting die afhankelijk is van donateurs en vrijwilligers. Jouw donatie via de actiepagina is meer dan welkom en komt rechtstreeks ten goede aan de bouw van het nieuwe Familiehuis.

Wie zit er achter Zing Je Schor?

Zing je Schor! is een initiatief van Michael Arbman (Bytesnet) en Harry-Jan Bus (Theater Walhalla) om het Familiehuis Daniel den Hoed te helpen met de realisatie van het nieuwe Familiehuis. Met hulp van SAM Reclame, het Groot Niet Te Vermijden en vele anderen wordt dit unieke pop-benefietconcert georganiseerd onder het motto met een knipoog: ‘meedoen is belangrijker dan goed zingen’.

Waar wordt de opbrengst voor gebruikt?

De opbrengst van Zing Je Schor! komt 100% ten goede aan het nieuw te bouwen Familiehuis Daniel den Hoed, waardoor kankerpatiënten en familie dichtbij elkaar kunnen zijn in een moeilijke periode van ziekte en behandeling. Meer weten over de nieuwbouw? Kijk op de site van het Familiehuis Daniel den Hoed: https://familiehuis.nl/nietzonderjou.

Zing je

31 Januari 2019
18.00 - 23.00u
Tickets a €100

schor!

Kantine Walhalla
Veerlaan 11
Rotterdam